-->

Κάλυμνος, ένας προορισμός, ιδανικός για χαλάρωση και για δραστηριότητες.  Μπορεί άψογα να συνδυαστεί με την ξενάγηση σε ιστορικά μνημεία και μουσεία, ανακαλύπτοντας έτσι την ιστορία του νησιού. Στη Κάλυμνο ακόμη μπορείτε να  πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας για:  Πεζοπορία, Αναρρίχηση, Κατάδυση και Ποδηλασία με τη βοήθεια και παρουσία επαγγελματιών  και την παροχή εξοπλισμού.  Τέλος, οι λάτρεις του ψαρέματος  θα έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με αυτό καθώς η Κάλυμνος διαθέτει μεγάλη παράδοση σε αυτό.

Ορισμένα από τα ήδη υπάρχοντα καταλύματα θα τα βρείτε στον κατάλογο επιχειρήσεων της σελίδας μας. Οι μοναδικές γευστικές εμπειρίες που παρέχει το νησί καθώς και η φιλοξενία από τους κατοίκους του νησιού θα σας αφήσουν ξεχωριστές και μοναδικές αναμνήσεις.

Εάν επιθυμητέ να επισκεφτείτε τη Κάλυμνο μπορείτε να το κάνετε μέσω του kalymnosisland.gr. Εάν ενδιαφέρεστε για ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών ή αν θέλετε να οργανώσουμε εκ μέρους σας οποιαδήποτε υπηρεσία (π.χ ξενοδοχείο, εισιτήρια, ενοικίαση αυτοκινήτου) δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει πιο κάτω. Οι επιλογές δεν σταματάνε όμως εδώ! Εάν θέλετε να οργανώσετε μόνοι σας το ταξίδι σας τότε μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε στις μηχανές αναζήτησης που υπάρχουν στη δεξιά στήλη!

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)

X